Οι "Ορίζοντες" είναι μηνιαία τοπική εφημερίδα στο Παλαιό Φάληρο. Διανέμεται δωρεάν πόρτα-πόρτα σε 10.000 αντίτυπα.

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά   

by | Apr 9, 2021 | Παιδεία, Υγεία

Συμμετοχή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

 

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ), σε συνεργασία με το ΚΕΠ-ΥΓΕΙΑΣ και το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά», την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30 μ.μ.

Επιστημονικός υπεύθυνος και εισηγητής στο πρόγραμμα, είναι ο κ. Αναστάσιος Χατζής, Παιδίατρος-Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής-Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα:

  1. ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
  2. ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)
  3. ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)

Η παρουσίαση κάθε φορά, θα έχει χρονική διάρκεια  περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και η πρώτη συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 και ώρα 18.30 μ.μ. με θέμα τα «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ».

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής  Αρωγής & Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης, στηρίζουν τον στόχο του προγράμματος για την ευαισθητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών, με την απαραίτητη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

Για παρακολούθηση του σεμιναρίου την Τρίτη 13/4/2021 στις 18:30, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο μέσω πλατφόρμας zoom:

https://zoom.us/j/93300480805

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest