Οι "Ορίζοντες" είναι μηνιαία τοπική εφημερίδα στο Παλαιό Φάληρο. Διανέμεται δωρεάν πόρτα-πόρτα σε 10.000 αντίτυπα.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου

by | Sep 26, 2023 | Δημοτικά

Για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι εξής:

 

Γιάννης Φωστηρόπουλος

«Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο» 

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος γεννήθηκε στη Βέροια και από τα παιδικά του χρόνια ζει στο Παλαιό Φάληρο. Είναι κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών  στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.

Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου Π. Φαλήρου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Το 1994 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς. Στις Δημοτικές εκλογές  του Μαΐου 2019 εκλέχθηκε Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στο δεύτερο γύρο με ποσοστό 75,60% (ποσοστό πρώτου γύρου: 44,66%).

 

 

 

 

Ανδρέας Δούμας

«Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο» 

Ο Ανδρέας Δούμας γεννήθηκε στο Παλ. Φάληρο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Indianapolis και έχει εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα. Από το 1981 ασχολείται με τον συνδικαλισμό και εκλέγεται με την παράταξη της Ν.Δ. μέλος της Ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλλήλων (Ο.Τ.Ο.Ε.) και του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (Ε.Κ.Α).

Το 1976, με πρωτοβουλία του, ιδρύεται η ΟΝΝΕΔ Παλ. Φαλήρου και εκλέγεται 1ος Γενικός Γραμματέας της. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος του Κ.ΑΠ.Η. Π. Φαλήρου και Β’ Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Δημοτικής Φιλαρμονικής και Χορωδίας, υπεύθυνος του Δημοτικού Κοιμητηρίου και του Γραφείου Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων, καθώς και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.

Έχει εκλεχθεί Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γ. Χρυσοβερίδη και του Δ. Χατζηδάκη. Το 1994 και το 1998 είχε θέσει υποψηφιότητα ως Ανεξάρτητος Δήμαρχος και έλαβε ποσοστό 10%.

Νίκος Γαρδίκης

«Λαϊκή Συσπείρωση Παλ. Φαλήρου» 

Ο Νίκος Γαρδίκης είναι 47 ετών. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θράκης και εργάζεται ως κυβερνήτης επαγγελματικής-τουριστικής θαλαμηγού. Επίσης είναι δάσκαλος ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στο Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου (ΝΟΠΦ) και πρώην δάσκαλος στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Θαλαμηγών, μέλος του Τμήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Παλ. Φαλήρου.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest